Doelwyck.nl

boerderijwinkel

In onze rustieke boerderijwinkel verkopen wij iedere vrijdagmiddag en zaterdag biologische groenten en fruit van het seizoen; rechtstreeks van onze akkers en die van collega boeren uit de buurt. Maar ook lekkers van verder weg.

U kunt rekenen op smakelijke & gezonde biologische groenten en fruit.
De heerlijkste ‘boerenkaas van Biostee, die moet je geproefd hebben! En sinds kort ook biologisch vlees van grasgevoerde dieren: rund, varken en lam.

openingstijden (gewijzigd per 18/11/2022)
vr 14.00 – 17.00u
za 09.00 – 13.00u

Boodschappen-service: Bestel zuivel, brood en droogwaar in de bioaanhuis-website en haal het op in onze boerderijwinkel. MELD JE AAN!

Wij inspireren je graag met overheerlijke RECEPTEN!

foodboxen

Via bioaanhuis.nl bezorgen wij wekelijks verse biologische groenten en fruitboxen bij u thuis. In de webwinkel kunt u kiezen uit een groot, aanvullend assortiment biologische producten voor uw ontbijt, warme maaltijd en de lekkere trek.

Heeft u geen tijd om iedere week onze boerderijwinkel te bezoeken?
Meldt u dan aan voor een foodbox!

www.bioaanhuis.nl

biologische akkerbouw

Op de akkers rondom de oude boerderij telen wij in samenwerking met Biostee diverse biologische akkerbouwgewassen in een ruime vruchtwisseling. Dit zijn bewaargroenten als oa aardappels, uien, knolselderij en wortels en groenbemesters.

 

www.biostee.nl

moestuin

Speciaal voor de boerderijwinkel en voor de foodboxen is er een moestuin waar wij gedurende de zomermaanden volle grondsgroenten telen en oogsten.

schapen & boomgaard

De hoogstamboomgaard is nieuw leven ingeblazen. Hier treft u oude appel en perenrassen en een kudde swifter schapen om het gras kort te houden.